вторник, 3 февруари 2009 г.

ПОДКРЕПЕТЕ ТАЛАНТ!


Фондация „ПАН” на известния български флейтист Кристиян Коев се зае с нелеката задача да открие най-талатливите деца на България. Всички национални училища по изкуствата в страната имат възможност да включат най-изявените си и надарени млади музиканти, художници, певци, писатели, моделиери, актьори и танцьори в Националния Конкурс за таланти на фондация "ПАН". Специална комисия ще избере от всички представили се деца едно, което ще получи възможността да продължи обучението си в чужбина с отпусната от фондацията стипендия. За да набере средства във фонда си и да осигури тази стипендия, фондация "ПАН" организира в средата на месец декември миналата година благотворителен търг с произведения на изкуството. В търга се включиха видни български бизнесмени, ценители на изкуството и популярни личности. "Часът на мама", като медиен партньор на кампанията, също се присъединява с призив към всички свои зрители, всички родители на талатливи деца и всички ценители на изкуството: "ПОДКРЕПЕТЕ ТАЛАНТ!"
Картината на Ставри Калинов, която ще краси студиото всеки ден в продължение на три месеца, очаква своя ценител и най-щедър дарител. До нея на стената в студиото ще видите и картината на 16-годишния Боян Монтеро, ученик в 10 клас на Националното училище за изящни изкуства "Илия Петров". Младият художник направи пърпвата си самостоятелна изложба преди няколко месеца в галерия "Дебют" и според всички свои преподаватели е ярък представител на новото поколение талатливи български артисти. Ако искате да подкрепите него или някое от другите талатливи деца на България, които ще представяме в "Часът на мама", можете да дарите средства за изграждане на фонда на фондация "ПАН" на следните банкови сметки:

ФОНДАЦИЯ ПАН

IBAN - 79 UNCR 7000 55 01 29 98 13
BIC - UNCR BG SF

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД


Ако пък сте се влюбили в една от двете картини - на Ставри Калинов или на Боян Монтеро, обадете се на редакционния телефон, за да ви свържем с авторите им!
Редакционен телефон: 962 59 51

Няма коментари: