понеделник, 17 август 2009 г.

ДОБРА НОВИНА!!!




Ето, че дългочакваната трудова борса за он лайн заетост на майките по време на бременността и в периода на отглеждане на децата у дома е вече факт! Жената, чиято идея ни вдъхнови, Александра Антонова, успя да намери сили да извърви целия път от гениалната хрумка до реализацията, въпреки, че експерти от разни институции, представители на бизнеса у нас и дори някои на пръв поглед модерни медии погледнаха доста скептично на проекта.

В крайна сметка екипът на списание "9 месеца" застана твърдо за това да се даде шанс на модерната жена да продължи активно да работи и да се развива дори в периода на бременност и майчинство, като работи от дома, ползвайки удобствата и възможностите, които предлага интернет.

Ако вие също сте в тази група и си търсите работа, допълнитено занимание или начин да поддържате професионалното си развитие на ниво, можете още в началото на септември да се регистрирате на сайта или да потърсите в обявите с оферти, оставени от работодателите.

Екипът, който ще администрира сайта би се радвал също да открие сред българските фирми и организации добри партньорства и приятелски взаимоотношения, за да може идеята бързо да добие популярност сред обществото и бизнеса, да бъде полезна и работеща за всички български жени.

Ако пък сте активни потребители на интернет и сте съмишленици на Александра Антонова, че он лайн заетостта е вариант за съвременната жена да поддържа буден духа и кариерата си, ако искате да стане част от екипа доброволци-модератори, свържете с Алекс или администратора на сайта на посочените мейли и телефони за контакти.

"Колкото повече, толкова повече!", както казва Пух Мечо.
Коментари за идеята и препоръки за сайта очакваме и тук в библиотеката на мама!

Ето и линка, на който от септември можете да направите регистрация, да потърсите работа или да пуснете обява:

http://www.onlinejobs-bg.com/

1 коментар:

Анонимен каза...

Това е чудесно,очаквам с нетърпение да се регистрирам през септември.Това е страхотна идея и съм сигурна,че ще има успех.